България – Англия затваря улиците около „Васил Левски“

16
0

Футболната среща от евроквалификациите България – Англия на 14 октомври ще промени временно организацията на движение и паркиране около стадион „Васил Левски“, съобщиха от Столична община.

Всички шофьори трябва да се съобразят със затварянето, за да не са изненадани и да не попадат в задръствания, още повече, че забраните са в час пик.

Ще бъде забранен престоят и паркирането на превозни средства от 17.00 ч. на 10 октомври до 24.00 ч. на 14 октомври т.г при сектор „Г” на Националния стадион. От 8.00 до 24.00 ч. на 14 октомври същата забрана важи за моста пред Националния стадион „Васил Левски” и на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Васил Левски“. От 20.30 ч. на 14 октомври до приключване на футболната среща, при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР е възможно да бъде забранено влизането на превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”; бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Пейо К. Яворов”.