Ученичка от Варна създаде приложение в помощ

4
0

Дигиталната система в Математическата гимназия предлага информация за тестове, класни работи, родителски срещи.

Павлин Петков – директор на МГ „Д-р Петър Берон“, Варна: Ползите са очевидни, от една страна, се облекчи и работата на учителите, макар че изискваше известна поетапност, за да започнат 100% учителите стриктно да спазват сроковете за въвеждане.

Приложението на Камелия добавя още една възможност.

Камелия Иванова – ученичка в МГ „Д-р Петър Берон“, Варна: Приложението има за цел да въведе цялата учебна програма в телефоните на учениците, съответно по този начин те могат лесно да се ориентират в училище, да намират хората, които търсят.

Учениците също са доволни

Полина Бодурова – ученичка в МГ „Д-р Петър Берон“, Варна: Когато си извън училище, поради някакъв ангажимент или болест, ти пак можеш да разбереш каква ти е оценката от контролно, или някой учител не знае, че ти си болен и си извинен и това е доста голям плюс.

Асен Доценски – ученик в МГ „Д-р Петър Берон“, Варна: Можем да видим кой има най-висок успех и това мотивира хората да вървят все по-нагоре и нагоре, да вървят в тази класация.

Дигитализацията пести време и на родителите.

Светлана Петкова – родител: Практично, лесно за употреба, в реално време получаваме всяко едно сведение за учениците, било то положително или отрицателно.

Хакерски атаки срещу системата няма. Може би защото математиците предпочитат шестиците им да са истински.