Спас Гърневски: Срещу ГЕРБ се води неистова война да бъде отстранена от власт

0
13

Категорична ли е победата на ГЕРБ на местните избори и как управляващата партия оценява резултатите – гост по темата в „Още от деня“ беше депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Спас Гърневски, ГЕРБ: Като гледам, май само ГЕРБ не е победител на тези избори, всички други са… Има различни избори в различно политическо време и ситуация. Разликите понякога са много високи, понякога по-малки, в крайна сметка, важна е победата.

Съвсем нормално е в условията на демокрация да има балотажи, да има оспорвани битки, категоричен е Гърневски.

Спас Гърневски, ГЕРБ: Съвсем естествено, за втори тур се получават местни коалиции, има настроения срещу определени кандидати, това са местни избори.

Повече от 2,5 години срещу ГЕРБ се води неистова война да се стигне до предсрочни избори и ГЕРБ да бъде отстранена от власт, коментира Гърневски.

Спас Гърневски, ГЕРБ: Бойкотираха европредседателството, което стартира с 9 митинга в София, спомняте си новата визия, когато всички тръбяха колко силна е БСП и как ще свали ГЕРБ след евроизборите. Следващата дата бяха местните избори, дори се стигна до опит за пълзящ преврат… и всичко това не може да не окаже влияние.

Самият премиер каза, че предстоят още доста движения. Там, където хората пълзят под летвата на политическия морал, разбира се, че ще има действия, категоричен е Гърневски.

Вижте целия разговор във видеото!

Политическата равносметка след резултатите от местните избори

Политическата равносметка след резултатите от местните избори

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов определи резултатите от вота като връщане към нормалността. Според него не може да се говори за отстъпление от…