Един от лидерите на феновете на ЦСКА в Сектор „Г“ Иван Велчев – Кюстендилеца говори по актуани теми около клуба. 

Създателите на видеото подготвят поредица от епизоди, свързани с ЦСКА и прижържениците на клуба.

„За мен нещата са комплексни – не е важно да си лидер, а трибуната да върви нагоре. Да правим хубави хореграфии, да пеем добре и да подкрепяме отбора- за мен това е начин на живот, не го разделям на позитиви и негативи. Първият ми мач беше 98-а година. ЦСКА срещу Молде, бихме ги 2:0. Един от най-яките ми спомени от мачове“, започна Кюстендилеца.

Той говори за пътя, довел го до това да оглави „червената“ агитка.

„Пътят до това да стана лидер на Сектор Г е много дълъг – пътувания, радостни и тъжни моменти, много емоции. ЦСКА е нещо велико. Много силни емоции съм изпитвал с ЦСКА, но може би една от най-силните е Купата, която взехме, когато бяхме във В група. Това бе магически момент не само за мен, но и за цяла „червена“ България. Уникално преживяване. Най-трудният момент може би е фалитът на ЦСКА“.

„Ние феновете от Сектор Г в последните години с много работа и много себераздаване успяхме да надминем себе си. За момента наистина сме най-добри, правим най-добрите хореографии, пеем най-добре от всички. Знам, че звучи нескромно, но сме без конкуренция в България. Организацията по хореографията – много безсънни нощи на една група от 20-30 човека, които са отдадени денонощно на каузата ЦСКА и работят за Сектор Г. За нас е трудно, но удовлетворението след като се получи хореографията е огромно“.

Кюстендилеца не подмина и преминаването на Кирил Десподов при кръвния враг на ЦСКА – Лудогорец:

„Неочаквано действие от негова страна за мен. Не ми е приятно по никакъв повод това, което направи. Имахме го за един от нас. В момента може би той ще е един от най-мразените хора на „Българска армия“ и ще бъде сочен с пръст като предател“.

Цялото интервю вижте във видеото:

Сектор ''Г'' говори !!!Иван Велчев и Асен Мечката в откровен и обширен разговор по актуалните теми за и около ЦСКА. За победите и загубите не само на терена, но и в живота, които всеки от нас е изпитвал и от които, трябва да излезем с високо вдигната глава, като не забравяме, че ''победата винаги трябва да е на първо място, но не и на всяка цена''!!!Спирам дотук и ви пожелавам приятно гледане 🙂

Публикувахте от Vladislav Filipov в Четвъртък, 15 октомври 2020 г.