Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев предупреди Антъни Джошуа, че много избързва, гледайки напред към обединителен мач със световния шампион на WBC Тайсън Фюри.

“Ние сме се фокусирали единствено върху Антъни Джошуа. Можете да го наречете грешка или незрялост да пренебрегнете опонента си. От 30 години съм в спорта и съм видял много неща да се объркват, когато гледаш прекалено напред. В света има само една битка за нас – Антъни Джошуа срещу Пулев”, заяви Гоцев пред “Скай Спортс”.

“Ей Джей е отличен боксьор, който удря много силно и е атлетичен, но също така има и слабости. Той не е завършен, а Пулев може да избегне неговите силни страни и да използва слабостите му. Джошуа ни показа във втория мач с Руис истинското си лице. Тогава той бягаше от един съперник, видимо прекалил с купоните. Но Кубрат е различен тип предизвикателство. Ей Джей трябва да направи доста промени спрямо предишния си мач, който бе срещу нисък и тежък съперник. В случая с Пулев той ще има от другата страна ръстов и здрав боксьор, чиято игра в краката е една от най-силните му страни”, добави Гоцев.Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябва да се състои на 12 декември в лондонската зала „О2“.