24 ° C София
27 ° C Добрич
Date and Time събота, 02 юли 2022

ЗА НАС

Нашата мисия

„Държавник“ е независима гражданска медия, чиято основна цел е подобряване качеството на информацията, достигаща до българските интернет потребители.

Чрез рубриката си „Вашите новини“ даваме възможност на всички читатели да публикуват своите новини , репортажи, гледни точки, снимки и видео. Целта на „Вашите новини“ е чрез репортажите, идеите и предложенията да се спомогне за преобразяването на България в модерна, подредена и привлекателна държава. Участвайки в рубриката вие подкрепяте българския бизнес и държава и получавате ежемесечно различни ваучери за отстъпки от 5% до 30% специално предоставени от нашите партньори – българските производители и предприемачи.

Чрез рубриката „Българско“ даваме възможност за безплатна реклама на всички български производители и предприемачи. Обявите се изпращат до редакцията на „Държавник“ и следва да бъдат одобрени от редакторския екип.

Чрез абониране за ежедневен бюлетин с новини от „Държавник“ вие подкрепяте българския бизнес и получавате ежемесечно различни ваучери за отстъпки от 5% до 30% специално предоставени от нашите партньори – българските производители и предприемачи.

Всички журналисти публикуващи в „Държавник“ спазват принципите на качествената журналистика и отговорността към обществото. Редакциите на изданията следват стандартите на Етичния кодекс на българските медии, и са развили строги вътрешни правила за качество!

Редакционните екипи се управляват независимо , за да се гарантира ненамесата в съдържанието.

„Държавник“ достига месечно до 800 000 уникални читатели. Нашата лоялна аудитория е най­-активната икономически и обществено група граждани, с висок образователен и професионален статус.

Можете да подкрепите нашата дейност с дарение чрез банков превод, или чрез системите за онлайн плащания-PayPal и ePay