Президентът загуби подкрепата на своя електорат. Въпреки факта, че президентът е
независим, Радев беше открито подкрепен от БСП. Днес обаче президентът е напълно изгубил доверието на левицата. Всичко това води до логичният извод, че България ще има нов президент през 2021 година.

Припомняме , че когато в разгара на август 2016 г. БСП номинира ген. Румен Радев за президент на България, мнозина счетоха това за ритуално самоубийство, или най-малкото за симптом за така дълго чаканата деменция на столетницата, знак, че тя изпада от сцената.

Времето ясно показа на всички, че изборът на Румен Радев за президент е бил погрешен

Зависимостите на президента започнаха да излизат наяве и все повече българи имаха възможността да видят истинското му лице , а множество скандали белязаха неговия мандат. Представяме хронологично част от тях:

Един от първите тревожни сигнали в медиите беше , че Румен Радев е назначил Деси Радева при ръководството си на ВВС на две заплати


В сигнала се посочва, че има подозрение за конфликт на интереси и ползи от служебното положение на Радев във връзка с назначаване на Десислава Генчева на два щата през 2014 година, въпреки ,че вторият такъв-пиар на ВВС изисква да се заема от военизирано лице, а  не от цивилно. Oсвен това ВВС са плащали на Генчева наема на жилище в София, където с нея живеел Румен Радев.

Прокуратурата пусна СРС-та с Румен Радев. Подозира го в укриване на документи във връзка с назначаване на Десислава Генчева

За пръв път в историята на България прокуратурата разпространи запис от телефонен разговор, в който се смята, че участва действащ президент. Аудио файлът е направен със специални разузнавателни средства (СРС). В него се чува гласът на държавния глава Румен Радев, който обсъжда с командира на Военновъздушните сили (ВВС) генерал-майор Цанко Стойков проверка на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) за назначаването на съпругата на президента Десислава Радева за пиар на ВВС през 2014 г.

Огласеният от пресцентъра на държавното обвинение запис е придружен от постановление за спиране на наказателно производство от 23 януари тази година. От документа не става ясно срещу кого е образувано разследването, но се уточнява, че СРС-та са прилагани спрямо Цанко Стойков.

Президентът разкрива истинското си лице на разединител на нацията подкрепяйки протестите организирани от олигарсите и влезе в заглавията на световните медии със своите действия

Испанският вестник ABC в няколко статии показва истинските лица зад протестите в България – президентът Румен Радев и олигархът Васил Божков. Директно от улиците на София, репортерът на изданието Рафаел Алварадо казва, че Радев е свързан с руските тайни служби, а Васил Божков е с 19 обвинения.

Главният прокурор Иван Гешев обвини Румен Радев в нарушаване на Конституцията

“Обединителят на нацията“ за пореден път си позволи да наруши независимостта на съдебната власт и да окаже груб натиск върху Прокуратурата на Република България. С това си действие Радев наруши Българската Конституция, уреждаща разделението на властите!, това написа главният прокурор Иван Гешев в профила си в туитър.

Цяла България се прекланя пред Апостола на свободата Васил Левски днес. Паметта на Апостола, обаче бе осквернена от неадекватни привърженици на БСП и Румен Радев

Президента поведе шествие към паметника на Васил Левски в София , а симпатизантите му го изложиха брутално , освирквайки символичния домакин на събитието – кмета на град София Йорданка Фандъкова.Радев бе изложен от предвожданите от него симпатизанти на “БОЕЦ” , “Възраждане” и “БСП”. Лумпените предвождани от Радев скандираха “Мафия” , а събралите се граждани бяха възмутени.

Такова поведение няма място пред паметника на Апостола, категорични бяха , граждани дошли мирно да поднесат цветя.

Според прокуратурата Бобоков е съдействал за оневиняването на либийски гражданин, който е извършил убийство у нас. Това се случило чрез комуникацията му с Радев.

Данни в тази посока се изваждали и оттам, че Бобоков е комуникирал с президентската администрация. Това според обвинението показвало, че Бобоков имал силно влияние и може да се укрие.

Президентът Румен Радев е имал контакт със заразен с коронавирус и именно това е причината да напусне Естония и да не се срещне с президента на страната

От Естония реагирали остро, защото президентът не съобщил, че имал контакт със заразен и отказал да си направи тест. Домакините разбрали за контакта от военното си разузнаване, което съобщило, че Румен Радев имал контакт със заразения командир на ВВС Димитър Петров преди 4 дни.

Срещата пропадна, след като се разбра, че българският президент е имал контакт със заразен с коронавирус, но не предупредил за това

Странното в случая е, че Радев бил предупреден още в неделя, че е бил контактен на заразен с коронавирус. Въпреки това президентът отпътува за Естония, при това с делегация от 33 души.