Сигурни сме, че помните Юлиян от първия сезон на риалити предаването "Игри на волята". Той бе един от финалистите, но не успя да грабне наградата.


Юлиян обаче смята, че е бил измамен от продукцията. Учителят по физкултура е завел три иска срещу "Игри на волята" на стойност от 200 000 лева. Сумата не е случайна – точно толкова бе наградата в предаването. В крайна сметка победител бе Добрин, който спечели повече гласове от зрителския вот.


"Вотът е манипулиран. Още след края на шоуто исках да ми покажат резултатите. Продуцентите ме уверяваха, че ще ми ги дадат. Но още не ги показват, което ме навява на мисълта, че съм прав. Две години делото върви, а те не са представили никакви резултати", заяви Юлиян в интервю за "България днес".

"Изкараха ме злодей и женомразец. Показаха ме съвсем друг образ от този, който съм в действителност. А аз тогава имах сериозна приятелка. Вече съм женен. Работя с малки деца. Това много ми се отрази. Бях стресиран. Един от исковете е точно за уронване на авторитета ми", казва Юлиян.

Според Юлиян има и други участници, които са прецакани от шоуто, които обаче нямат възможността да заведат дело срещу "Игри на волята".